AbbVie Pharmaceuticals
België - SELECTEER EEN LAND Transparantie

Wij willen een verschil maken

We combineren geavanceerde wetenschap, wereldwijde mogelijkheden en passie om innovatieve therapieën te ontwikkelen waarmee we mensen kunnen helpen een aantal van de meest ernstige gezondheidsproblemen aan te pakken.

Innovatie begint bij patiënten »
We maken gebruik van de inzichten van patiënten om het wetenschappelijk onderzoek te bevorderen dat de beste mogelijkheden biedt voor het creëren van betere medische resultaten. Meer informatie »
Sluit u aan bij ons team »
We worden gedreven door de invloed die we kunnen hebben op de gezondheid van mensen wereldwijd, en hier zetten we ons iedere dag voor in. Sluit u aan bij ons team »

Verlaten www.abbvie.be

De AbbVie website die u heeft opgevraagd is bestemd voor inwoners van een bepaald land of bepaalde landen, zoals op die website vermeld staat. Als gevolg daarvan kan de site informatie bevatten over geneesmiddelen en andere producten of het gebruik van die producten die in andere landen of regio's niet is goedgekeurd. Bent u inwoner van een ander land dan de landen waar de site zich op richt, neem dan contact op met uw plaatselijke AbbVie-filiaal om de juiste productinformatie voor uw land te krijgen.

De AbbVie website die u heeft opgevraagd kan verschillen van de taal van website van het land waarop u zich bevindt.

De AbbVie website die u hebt opgevraagd, is mogelijk niet aangepast voor uw schermafmetingen.

Wenst u verder te gaan naar deze AbbVie website?

Afsluiten www.abbvie.be

Waarschuwing

Als u verdergaat met "Ja" dan verlaat u de AbbVie websites.

Links waardoor u AbbVie websites verlaat zijn niet in handen van Abbvie. AbbVie is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van die websites of links op die websites. AbbVie vermeldt die links enkel ter informatie zonder deze links te willen promoten.

De website die u heeft opgevraagd, is mogelijk niet aangepast aan uw schermafmetingen.

Wenst u de website te verlaten?