Ontdekking & ontwikkeling in oncologie

Slimmere oplossingen sneller leveren aan de oncologische gemeenschap.

Alles begint met onderzoek

AbbVie heeft een lange ervaring en traditie in oncologisch onderzoek. Onze methodologieën ter verbetering van de behandeling van kanker blijken steeds meer van fundamenteel belang te zijn voor de volgende generatie kankerbehandelingen. We onderzoeken, valideren en richten ons op specifieke moleculaire paden, waardoor we innovatieve kankertherapieën kunnen ontdekken en ontwikkelen die de natuurlijke evolutie van kankercellen trachten te verstoren. Onze inspanningen combineren een diep begrip van hoe kanker werkt met state-of-the-art technologieën gericht op een sneller ter beschikking stellen van vernuftigere oplossingen.

Voorrang aan onbeantwoorde medische behoeften

Als wereldwijd biofarmaceutisch bedrijf laten we ons ontwikkelingsproces bij de patiënt beginnen. Onze inspanningen zijn gericht op kankers met aanzienlijke onbeantwoorde medische behoeften. AbbVie evalueert momenteel 42 potentiëel nieuwe geneesmiddelen of nieuwe indicaties voor bestaande geneesmiddelen in meer dan 125 klinische studies in diverse plaatsen rond de wereld.. Deze samenstellingen gelden als potentiële behandelingsopties voor meer dan 20 soorten kanker.

Een opmerkelijk effect op het leven van mensen met kanker

Om kankerpatiënten te helpen, richten we ons op innovatie: we zoeken naar manieren om het O&O-proces te stroomlijnen en investeren in technologieën en benaderingen die ons helpen om het ter beschikking stellen van veelbelovende behandelingen te versnellen. Daarnaast ontwerpen we adaptieve klinische studies om sneller een proof of concept te bereiken en de juiste dosis van een geneesmiddelprototype te bepalen, waardoor onze klinische studies slimmer, sneller en efficiënter worden.

We richten ons ook op nieuwe methoden, zoals biochemische merkers, beeldvormingstechnologieën en het gebruik van definitieve, klinische eindpunten, die ons kunnen helpen om sneller de effectiviteit van onze oncologische samenstellingen te evalueren.

Lopende samenwerking met de beste wetenschappers

Vier van onze onderzoeksfaciliteiten op wereldniveau zijn sterk gericht op oncologie, waar onderzoekers werken aan het ontdekken en ontwikkelen van geneesmiddelen die de behandeling van kanker diepgaand zullen transformeren en verbeteren. Elke vestiging specialiseert zich in specifieke gebieden van het oncologisch onderzoek – van celkernbiologie zoals apoptose, DNA-beschadiging, kankerstamcellen en immuno-oncologie, tot geavanceerde technologieën zoals antilichamengeneesmiddelenconjugaten (ADC), dvd/bis-specifics en celtherapieën.


Oncologische O&O Centra:

Lake County, Illinois
Redwood City, California
South San Francisco, California: vroeger Stemcentrx
Sunnyvale, California: zetel van Pharmacyclics LLC, een dochteronderneming van AbbVie