Ons engagement voor de immunologie

Door ons te richten op het volledige parcours van de patiënt, trachten we om de norm van de zorg in immunologie te verhogen en een verschil te maken bij meer patiënten.

Betrokken bij patiëntenzorg en de behartiging van hun belangen

Wij veranderen fundamenteel de manier waarop patiënten met immuun-gemedieerde ontstekingsziekten worden behandeld, vooral wanneer niet aan hun behoeften wordt voldaan. Wij hanteren innovatieve benaderingen om de wetenschap te bevorderen en om patiënten en hun gemeenschap zorg te bieden. Deze aanpak beschouwen wij als een onderdeel van de goede geneeskunde en van onze rol als verantwoordelijke wereldburgers.

Werken aan onvervulde noden

Patiënten zijn niet alleen de ontvangers, maar ook de reden van onze wetenschap. We kijken verder dan de symptomen, naar de volledige ervaring van de patiënt, waarbij we op maat gemaakte oplossingen ontwikkelen om de gevolgen van ziekten te minimaliseren.

  • Inzicht in hoe patiënten zullen reageren op een behandeling, de genoom-gebonden kenmerken van elke ziekte en de optimale toedieningsmethoden: dat zijn de bouwstenen van onze strategie. Door ons te richten op de basiselementen van de behandeling kunnen we de onderliggende oorzaak van een aandoening effectiever aanpakken.
  • We leggen de lat hoog voor succes in onze klinische studies – en streven altijd naar een afname van de ziekte, niet louter de bestrijding van de symptomen.

Bekijk hier meer immunologische hulpmiddelen voor onze patiënten.