Onze wetenschap heeft een impact op het leven

Wetenschap en innovatie zijn de essentie van ons bedrijf. Wij doen echter meer dan geneesmiddelen ontwikkelen die goed in het laboratorium presteren: wij verhogen namelijk de huidige standaard van zorgverlening om onze patiënten meer voordelen aan te bieden.

1,5 miljard

patiënten leven met aandoeningen waarvoor wij behandelingen trachten te ontwikkelen: kanker, de ziekte van Alzheimer en chronische immuungemedieerde aandoeningen.

Therapeutische aandachtsgebieden

Onderzoek in gebieden waar behoeften nog op oplossingen wachten

We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om de meest ernstige gezondheidsproblemen aan te pakken. We concentreren onze inspanningen op een aantal therapeutische gebieden waarin we onze expertise hebben bewezen en waar we het gevoel hebben dat we een nog grotere impact kunnen hebben op ziekten en de manier waarop deze worden aangepakt.

Waar we actief zijn

Acht spitstechnologische R&D Centers

Lake County, Illinois, US
Redwood City, California, US
Sunnyvale, California, US (Pharmacyclics)
South San Francisco, California, US
Cambridge, Massachusetts, US
Worcester, Massachusetts, US
Ludwigshafen, Duitsland
Tokyo, Japan

Ontwikkelingsproces van geneesmiddelen

Van ontdekking tot klinische studies en goedkeuring door de overheid, kom meer te weten over het proces om een nieuwe behandeling tot bij de patiënt te krijgen.

A close up female scientist wearing goggles and building a prototype.
Technologieën en platformen

Betere oplossingen tot bij de patiënt brengen

Door te investeren in baanbrekende technologieën en platformen willen we de innovatie binnen onze pipeline aanwakkeren en patiënten betere oplossingen bieden.

pipettes black 3
Pipeline

Gericht op nieuwe ontdekkingen

Onze wetenschappers boeken vooruitgang in een pijplijn van specialiteitsmedicijnen met een focus op kanker, immuungemedieerde aandoeningen, neurodegeneratieve ziekten en meer.

Scientist filling beakers by using a dropper.

Klinische studies

die de geneeskunde vooruit stuwen

Binnen elk van onze therapeutische specialisaties ontwikkelen we onderzoekscompounds. Klinisch onderzoek vormt een fundamenteel onderdeel van de ontwikkeling van geneesmiddelen. Hierbij dienen klinische studies om de veiligheid en werkzaamheid van nieuwe therapieën te beoordelen.

Four test tubes filled with blue liquid.
Onze producten

Een gamma geneesmiddelen

Wij streven ernaar innovatieve therapieën te ontwikkelen voor aandoeningen waar er een grote behoefte aan oplossingen voor bestaat. Onze geneesmiddelen zijn over de hele wereld in de afzonderlijke landen goedgekeurd voor verschillende toepassingen.