A man in gloves and goggles looking closely at several test tubes containing blue liquid.

Jouw dromen.
Onze motivatie.
Wij helpen je gezond blijven.

Bij Abbvie gaan vooruitstrevende wetenschap, expertise en passie samen. Zo bieden we oplossingen voor ernstige gezondheidsaandoeningen en creëren we een sterke impact op het leven van mensen. Zie hoe we de gezondheidszorg helpen verbeteren over gans de wereld.

~30,000 medewerkers

Onze mensen zijn wetenschappers, onderzoekers, communicatie- en productie-experten alsook regelgeving experten verspreid over de ganse wereld. We werken hard om oplossingen te vinden die meer doen dan een ziekte behandelen, maar ook een positieve impact hebben op het leven van patiënten, van gemeenschappen – en op de wetenschap zelf.

Droppers and test tubes arranged around a beaker in a pattern resembling a snowflake.
Over AbbVie

Een sterk onderzoeksgedreven biofarmaceutisch bedrijf

We zijn een bedrijf dat de zwaarste gezondheidsuitdagingen aangaat. We doen meer dan enkel ziektes behandelen. We komen tegemoet aan de gezondheidsnoden van mensen en gemeenschappen, wereldwijd.

A female scientist examining red gel in a tray.

Betere oplossingen voor de moeilijkste uitdagingen.

Onze business is gestoelt op onderzoek en innovatie. We focussen op het ontdekken, ontwikkelen en produceren van medicijnen in therapeutische domeinen waarin we bewezen expertise hebben, en waarin we impact kunnen hebben. Het omvat immunologie, oncologie, neurowetenschap en virologie.

asian girl

Samenwerken om het verschil te maken

Onze partners delen ons engagement om ‘s werelds grootste gezondheidsuitdagingen op te lossen. Net daarom werken we samen met collega’s, universiteiten, klinische experten, regeringen en belangengroepen. Door samen te werken verenigen we onze krachten, gedachtengoed en middelen om betere oplossingen tot bij patiënten te brengen.

Two drops, yellow and blue, held above a beaker.
Strategie

Onze missie is duidelijk

We focussen op duurzame groei met een antwoord op de meest prangende gezondheidsuitdagingen over gans de wereld. We bereiken dat door een continue stroom van innovatieve, nieuwe medicijnen.

male patient outside
In een oogopslag

Waar gaat het over bij AbbVie

Leer hoe AbbVie de wetenschap vooruit helpt, dankzij onze sites over gans de wereld

testtube leaf
Leiderschap

Ontmoet onze directie

Onze missie om levens te verbeteren begint aan de top. Hun visie en expertise gidsen onze teams; hun inzet voor patiënten sterkt onze cultuur.

man running

AbbVie: Gemotiveerd om het verschil te maken.

wroking mother arms crossed
Erkenning voor ons werk en onze acties.

Erkenning

We zijn trots op de erkenning die we krijgen voor onze ondersteuning van gemeenschappen over gans de wereld, van gerespecteerde werkgever tot milieubewuste speler. 

A man and a woman in an office looking down at a sticky note in the man's hand.
De manier waarop we zaken doen

Ethiek & Naleving

Onze Ethiek & Naleving ligt eenieder na aan het hart, elke dag. Ons Ethiek & Naleving Programma omhelst leiderschap, duidelijke neergeschreven normen, efficiënte communicatie, relevante training, verantwoording, open beoordeling en remediëring.