AbbVie in de wereld

Als AbbVie medewerker krijg je boeiende opportuniteiten die je de kans bieden te innoveren, samen te werken en te schitteren in je passie voor patiënten.

Opportuniteiten in 5 regio’s en meer dan 70 landen

We zijn één organisatie, verspreid over gans de wereld, opgedeeld in 5 regio’s, ieder met een ruim aanbod aan opportuniteiten. Dankzij onze kracht als wereldspeler heb je tevens de mogelijkheid een internationale carrière uit te bouwen.

Vind alle jobs

Maak deel uit van onze Talent Groep

Verenigde Staten van Amerika

Met hoofdkantoor in Noord Chicago, Illinois, biedt AbbVie VS boeiende opportuniteiten voor onderzoek en ontwikkeling van vooruitstrevende therapieën die oplossingen kunnen bieden voor de meest complexe en ernstige ziektes in de wereld. Noord Chicago is ook de zetel waar ons O&O expertisecentrum en onze operationele en commerciële teams gevestigd zijn. Het aanbod aan verantwoordelijkheden is gigantisch – van onderzoekers en wetenschappers tot strategen en marketeers.

AbbVie breidt zijn oncologie centrum aan de Westkust uit, met drie sites in de baai van San Francisco (Redwood City, Zuid San Francisco en Sunnyvale), met focus op onderzoek en ontwikkeling van innovatieve therapieën in oncologie. Meer dan 1.000 gepassioneerde AbbVie wetenschappers, clinici en productontwikkelaars met ondernemingszin zijn verspreid over de drie sites. Hun expertises in immuun oncologie, stamcellen en ‘cell-signaling’ worden gebundeld met hun kennis van bi-specifieke antilichamen, antilichaam drug conjugaten, en covalente-inhibitor technologieën om nieuwe kankerbehandelingen te ontdekken en ontwikkelen. 

AbbVie heeft ook een site in Massachusetts, waar 900 medewerkers tewerkgesteld zijn. Het AbbVie Bio Onderzoekscentrum in Worcester is gespecialiseerd in onderzoek in biologics en immunologie, alsook ontwikkeling en productie van biologica. In 2016 openden we het 4.000 m² ‘Foundational Neuroscience Center’ (FNC) in de Cambridge, Massachusetts biotech buurt. Hier onderzoeken we de biologische mechanismen van neurodegeneratieve aandoeningen.

Latijns-Amerika

Latijns-Amerika is een sterke regio voor AbbVie, verdeeld in twee sub-regio’s en drie afzonderlijke landen. De Latijns-Amerikaanse Noordregio omhelst de Andes sub-regio (Colombia, Peru en Ecuador), Venezuela, samen met Centraal Amerika en de Caraïben. De Zuidregio omvat Argentinië, Chili, en Uruguay. Mexico, Brazilië en Puerto Rico zijn de drie afzonderlijke landen. Latijns-Amerika beschikt ook over drie gloednieuwe top sites in Puerto Rico. Door de snelle evolutie in de regio biedt Latijns-Amerika heel wat interessante opportuniteiten.

West-Europa en Canada

West-Europa en Canada omvat 19 landen, ieder met zijn eigen, unieke werkkrachten. In deze regio ontplooien we ons op één na grootst aantal werknemers met een weide waaier aan carrièremogelijkheden. We voegden Canada bij de groep van West-Europa omdat de gezondheidszorg vele gelijkenissen vertoont.

 In Ludwigshafen in Duitsland bevindt zich onze grootste Onderzoeks- & Ontwikkelingssite buiten de Verenigde Staten. Met zijn 1.900 medewerkers is het verantwoordelijk voor zowel onderzoek, ontwikkeling als productie. Daarnaast telt de regio vier hoogstaande productiesites – drie in Ierland en één in Italië. In deze regio bevinden zich ook de kantoren van AbbVie BeLux, in de heuvels rond Waver (België), vlakbij Brussel, in de Einsteinlaan 14.

Oost-Europa, Midden-Oosten en Afrika

Oost-Europa, het Midden-Oosten en Afrika omvatten drie regio’s: Rusland en het Gemenebest van Onafhankelijke Staten, Centraal-Oost-Europa en het Midden-Oosten en Afrika. Met 12 verschillende tijdzones en verschillende culturen biedt deze regio vele unieke opportuniteiten in een divers en snel veranderend landschap.

Japan, Azië en de Stille Oceaan

Onze Japan, Azië en de Stille Oceaan regio omvat 2 continenten en 14 locaties. Ons regionaal hoofdkantoor is gevestigd in Singapore, waar zowel de regionale als overkoepelende diensten gevestigd zijn, samen met een nieuwe productiesite voor kleine moleculen en biologica. In Tokyo bevindt zich één van onze internationale onderzoekscentra.