careers home

Creëer opportuniteiten en maak ze waar

AbbVie medewerkers zetten zich elke dag in om ‘s werelds meest dringende gezondheidsuitdagingen te ontdekken en aan te gaan.

Verenigd door ons doel

We zijn wetenschappers, onderzoekers, communicatoren, productiespecialisten, regelgevende experten, marketingspecialisten,...We zijn ook ouders, broers, zussen, vrienden, leden van een lokale gemeenschap en vrijwilligers. Elke dag werken we samen om nieuwe invalshoeken te vinden, te ontdekken en te realiseren. Met één doel: voor een sterkere gezondheid van mensen.

woman arms crossed

Speel een belangrijke rol

Al onze carrières hebben maar één doel: levens verbeteren. Wij bieden carrièrekansen voor wie wil innoveren, samenwerken en excelleren in zijn/haar passie voor patiënten.

Ontmoet de mensen. Deel de passie.

Van onze laatst aangeworvenen tot onze top directieleden, zijn dit de vijf overtuigingen die ons leiden in ons werk en die zuurstof geven aan succesvolle carrières.

Patiënten komen eerst

Valérie David, AbbVie Care Manager, AbbVie BeLux 

“Nauw samenwerken met verpleegkundigen en dokters met als enige doel een verhoogde levenskwaliteit voor de patiënt. Met AbbVie Care doen we dat, dankzij verschillende gepersonaliseerde diensten en projecten, op maat van elke individuele patiënt. Een geweldige ervaring"
Valérie heeft doorheen haar carrière verschillende functies bekleed, waarbij ze steeds gericht was op het tegemoetkomen aan de noden van artsen en patiënten.

Nieuwe pistes ontdekken

Anne-Marie Martin , Senior Clinical Operations Manager, AbbVie BeLux

“Eén van mijn streefdoelen is het zo snel mogelijk tot bij de patiënt brengen van innovatieve medicatie. Daarin spelen klinische studies een heel belangrijke rol. Ik ben blij dat we daar vanuit België een vooraanstaande rol in kunnen spelen."

De besten belonen

Georges Vermer, Commercieel Directeur Immunologie, AbbVie BeLux

“ Als je presteert en weet waar je naartoe wil, moet je niet op zoek gaan naar opportuniteiten – zij zullen jouw weg opkomen. Wij hechten veel belang aan de ontwikkelingskansen van onze medewerkers en stellen ons uiterst toegankelijk op.”
Georges’ carrière bij AbbVie BeLux startte in HCV en evolueert nu naar immunologie - en blijft maar doorgaan.

Impact voor de patiënt

Marie-Valérie Eltrudis, Business Unit Manager, Oncologie, AbbVie BeLux
“Werken aan de lancering van nieuwe producten in oncologie gaat veel verder dan commercialisering van een nieuwe molecule. Het brengt nieuwe hoop voor patiënten. Weten dat je een verschil kan maken in het leven van patiënten geeft me een goed gevoel, zowel professioneel als persoonlijk.”
Marie-Valérie creëert impact voor de patiënt dankzij de verschillende opportuniteiten die AbbVie haar in haar carrière van de voorbije zes jaar aanbood.

Leiden door het goede voorbeeld te geven

Thibault Massart, General Manager AbbVie BeLux

“ Voor AbbVie werken maakt me trots omdat we mee het verschil maken in het dagelijkse leven van patiënten. Helpen om aan patiënten terug te geven wat een ziekte hen afnam. Succes in onze industrie bereiken we enkel wanneer iedereen toegang heeft tot de best mogelijke innovatieve zorg. Dat is waar onze duurzame strategie om draait.”
Thibault’s carrière bracht hem op verschillende continenten met verantwoordelijkheden in verschillende vakdomeinen van reumatologie, dermatologie, over immunologie  en gastroenterology tot en met de top job van General Manager, AbbVie België – Luxemburg.

two men on hill2

Voordelen

Onze missie om een impact te creëren in de levens van mensen, daarvoor heb je buitengewone mensen nodig. Zie hoe we onze medewerkers belonen..

employees office lunch

AbbVie wereldwijd

Elke van onze vijf regio’s biedt een waaier aan opportuniteiten.

two women forest

Inclusie en diversiteit

We ondersteunen onze mensen om hun vol potentieel te
benutten.