België - SELECTEER EEN LAND Transparantie
 

TRANSPARANTIE


Bij AbbVie werken we nauw samen met gezondheidsbeoefenaars en -instellingen en met patiëntenverenigingen om de gezondheid van patiënten te verbeteren. De uitwisseling van informatie dankzij die samenwerkingen leidt tot  nieuwe en betere behandelingen, en meer nog, tot een betere zorgverlening voor de patiënt. We zijn van mening dat onze interacties met diverse partijen van toegevoegde waarde zijn voor de zorg. Daarbij zijn we open en transparant om deze samenwerkingen meer inzichtelijk te maken.

De samenwerkingen van AbbVie met patiëntenverenigingen zijn al langer transparant (sinds 2013). Het laatste overzicht van 2015 is hier beschikbaar.

Daarnaast is AbbVie ook sinds 2012 open inzake betalingen aan gezondheidsbeoefenaars in de VS, evenals in een aantal Europese landen. AbbVie geeft nu ook inzage in de samenwerkingen met gezondheidsbeoefenaars en -instellingen in België en Luxemburg. De waardetransfers van AbbVie aan gezondheidsbeoefenaars en -instellingen in België zijn beschikbaar op het Belgische transparatieplatform www.betransparent.be. De transfers aan gezondheidsbeoefenaars en-instellingen in Luxemburg zijn hier beschikbaar.

Verlaten www.abbvie.be

De AbbVie website die u heeft opgevraagd is bestemd voor inwoners van een bepaald land of bepaalde landen, zoals op die website vermeld staat. Als gevolg daarvan kan de site informatie bevatten over geneesmiddelen en andere producten of het gebruik van die producten die in andere landen of regio's niet is goedgekeurd. Bent u inwoner van een ander land dan de landen waar de site zich op richt, neem dan contact op met uw plaatselijke AbbVie-filiaal om de juiste productinformatie voor uw land te krijgen.

De AbbVie website die u heeft opgevraagd kan verschillen van de taal van website van het land waarop u zich bevindt.

De AbbVie website die u hebt opgevraagd, is mogelijk niet aangepast voor uw schermafmetingen.

Wenst u verder te gaan naar deze AbbVie website?

Afsluiten www.abbvie.be

Waarschuwing

Als u verdergaat met "Ja" dan verlaat u de AbbVie websites.

Links waardoor u AbbVie websites verlaat zijn niet in handen van Abbvie. AbbVie is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van die websites of links op die websites. AbbVie vermeldt die links enkel ter informatie zonder deze links te willen promoten.

De website die u heeft opgevraagd, is mogelijk niet aangepast aan uw schermafmetingen.

Wenst u de website te verlaten?