België - SELECTEER EEN LAND Transparantie

Door te investeren in onderzoek en door een omgeving vol passie te bieden die gericht is op innovatie, zijn we in staat producten te creëren die de meest dringende medische behoeften van patiënten aanpakken. Dankzij ons portfolio met toonaangevende medicijnen, onze diepgaande kennis van belangrijke gezondheidszorggebieden en een robuuste pijplijn met veelbelovende moleculen kunnen wij een verschil maken voor patiënten wereldwijd.

Onze passie helpt patiënten

Innovatie is de hoeksteen van de activiteiten van AbbVie als wereldwijd biofarmaceutisch bedrijf. We richten ons op het ontwikkelen van medicijnen die sterke klinische prestaties kunnen opleveren en die meetbare voordelen bieden aan de patiënten, vooral in domeinen waar de behoefte groot is, zoals bij hepatitis C, neurowetenschap, immunologie, oncologie, chronisch nierfalen en gezondheid van vrouwen.

De manier waarop AbbVie zich bezighoudt met wetenschappelijke innovaties is gebaseerd op een indrukwekkende staat van dienst in het ontwikkelen van baanbrekende wetenschappelijke kennis. Onze wetenschappers hebben twee van de eerste medicijnen voor de behandeling van HIV ontdekt en ontwikkelt wat de vooruitzichten voor veel patiënten met deze ziekte heeft veranderd. Patiënten met reumatoïde artritis, psoriasis, ziekte van Crohn en andere chronische, auto-immuunziekten hebben van onze werkzaamheden op het gebied van immunologie al kunnen getuigen. We blijven ons inzetten voor het stimuleren van wetenschappelijk onderzoek naar allerlei aandoeningen.


Samenwerkingsverbanden spelen een belangrijke rol

We beseffen ook dat een aantal van de meest belangrijke medische doorbraken dikwijls het resultaat waren van gezamenlijke O&O-overeenkomsten en van samenwerkingsverbanden. Om mogelijke nieuwe behandelingen voor patiënten te vinden gaan we zowel binnen als buiten AbbVie op zoek naar veelbelovende ontdekkingen. We gaan partnerschappen aan en werken samen met collegabedrijven, universiteiten, niet-gouvernementele organisaties en andere relevante groepen om oplossingen te vinden voor patiënten wereldwijd, omdat we beseffen dat er momenten zijn waarop we samen meer kunnen bereiken dan alleen.
 

focusimg2_03

AANDACHTSGEBIEDEN

Onze belangrijkste therapeutische gebieden zijn hepatitis C (HCV), neurowetenschap, immunologie, oncologie, nieraandoeningen en gezondheid van vrouwen

Meer informatie »

focusimg_02

PIJPLIJN

We zetten ons in voor het ontwikkelen van veelbelovend onderzoek, zodat we patiënten essentiële behandelingen kunnen bieden

Bekijk de pijplijn »

focusimg_03

ONDERZOEK EN ONTWIKKELING

Onze inspanningen zijn gericht op de gebieden waarvan we geloven dat we een nog grotere invloed kunnen hebben op de aandoening en de manier waarop deze wordt behandeld.

Bekijk ons proces »

Verlaten www.abbvie.be

De AbbVie website die u heeft opgevraagd is bestemd voor inwoners van een bepaald land of bepaalde landen, zoals op die website vermeld staat. Als gevolg daarvan kan de site informatie bevatten over geneesmiddelen en andere producten of het gebruik van die producten die in andere landen of regio's niet is goedgekeurd. Bent u inwoner van een ander land dan de landen waar de site zich op richt, neem dan contact op met uw plaatselijke AbbVie-filiaal om de juiste productinformatie voor uw land te krijgen.

De AbbVie website die u heeft opgevraagd kan verschillen van de taal van website van het land waarop u zich bevindt.

De AbbVie website die u hebt opgevraagd, is mogelijk niet aangepast voor uw schermafmetingen.

Wenst u verder te gaan naar deze AbbVie website?

Afsluiten www.abbvie.be

Waarschuwing

Als u verdergaat met "Ja" dan verlaat u de AbbVie websites.

Links waardoor u AbbVie websites verlaat zijn niet in handen van Abbvie. AbbVie is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van die websites of links op die websites. AbbVie vermeldt die links enkel ter informatie zonder deze links te willen promoten.

De website die u heeft opgevraagd, is mogelijk niet aangepast aan uw schermafmetingen.

Wenst u de website te verlaten?