België - SELECTEER EEN LAND Transparantie
 

BERICHT VOOR KLANTEN/LEVERANCIERS:


Als u informatie over uzelf aan Abbott vrijgegeven hebt en nog steeds zaken met AbbVie doet, kan uw persoonlijke informatie voor betalingsdoeleinden doorgestuurd worden naar de Verenigde Staten, waar de wetten op de gegevensbescherming misschien niet dezelfde mate van gegevensbescherming bieden als de wetten in uw eigen land. Als u wilt dat uw informatie verwijderd wordt, kunt u geen zaken doen met AbbVie. Om uw informatie te laten verwijderen dient u contact op te nemen met nigel.hendriks@abbvie.com

Verlaten www.abbvie.be

De AbbVie website die u heeft opgevraagd is bestemd voor inwoners van een bepaald land of bepaalde landen, zoals op die website vermeld staat. Als gevolg daarvan kan de site informatie bevatten over geneesmiddelen en andere producten of het gebruik van die producten die in andere landen of regio's niet is goedgekeurd. Bent u inwoner van een ander land dan de landen waar de site zich op richt, neem dan contact op met uw plaatselijke AbbVie-filiaal om de juiste productinformatie voor uw land te krijgen.

De AbbVie website die u heeft opgevraagd kan verschillen van de taal van website van het land waarop u zich bevindt.

De AbbVie website die u hebt opgevraagd, is mogelijk niet aangepast voor uw schermafmetingen.

Wenst u verder te gaan naar deze AbbVie website?

Afsluiten www.abbvie.be

Waarschuwing

Als u verdergaat met "Ja" dan verlaat u de AbbVie websites.

Links waardoor u AbbVie websites verlaat zijn niet in handen van Abbvie. AbbVie is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van die websites of links op die websites. AbbVie vermeldt die links enkel ter informatie zonder deze links te willen promoten.

De website die u heeft opgevraagd, is mogelijk niet aangepast aan uw schermafmetingen.

Wenst u de website te verlaten?