België - SELECTEER EEN LAND Transparantie

CIRCA 25.000 MEDEWERKERS EN DIT AANTAL NEEMT TOE. SLUIT U BIJ ONS AAN.


career_img_03

Innovatieve oplossingen leveren begint bij u

Bij AbbVie werken we iedere dag samen om nieuwe oplossingen te bedenken en aan te bieden voor een betere gezondheid. Onze medewerkers hebben een passie voor het werk dat we doen en worden geïnspireerd door de invloed die we kunnen hebben op de gezondheid van mensen wereldwijd en de gemeenschap waarin ze leven. We hebben duizenden medewerkers met verschillende achtergronden, vakkennis en perspectieven, maar al onze werkzaamheden zijn gericht op ons doel om de gezondheid van mensen te verbeteren. Het is ons werk en onze passie om opnieuw te definiëren wat er mogelijk is. Onze mensen zorgen ervoor dat de mogelijkheden werkelijkheid
worden. Ontdek wat de mogelijkheden zijn bij AbbVie.


Verlaten www.abbvie.be

De AbbVie website die u heeft opgevraagd is bestemd voor inwoners van een bepaald land of bepaalde landen, zoals op die website vermeld staat. Als gevolg daarvan kan de site informatie bevatten over geneesmiddelen en andere producten of het gebruik van die producten die in andere landen of regio's niet is goedgekeurd. Bent u inwoner van een ander land dan de landen waar de site zich op richt, neem dan contact op met uw plaatselijke AbbVie-filiaal om de juiste productinformatie voor uw land te krijgen.

De AbbVie website die u heeft opgevraagd kan verschillen van de taal van website van het land waarop u zich bevindt.

De AbbVie website die u hebt opgevraagd, is mogelijk niet aangepast voor uw schermafmetingen.

Wenst u verder te gaan naar deze AbbVie website?

Afsluiten www.abbvie.be

Waarschuwing

Als u verdergaat met "Ja" dan verlaat u de AbbVie websites.

Links waardoor u AbbVie websites verlaat zijn niet in handen van Abbvie. AbbVie is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van die websites of links op die websites. AbbVie vermeldt die links enkel ter informatie zonder deze links te willen promoten.

De website die u heeft opgevraagd, is mogelijk niet aangepast aan uw schermafmetingen.

Wenst u de website te verlaten?