België - SELECTEER EEN LAND Transparantie

DE AANPAK VAN ABBVIE VOOR VERANTWOORDELIJKHEID

Het erfgoed van AbbVie omvat een geschiedenis van 125 jaar - als Abbott - in het op de markt brengen van medicijnen die een verschil maken voor het leven van mensen. Als eerbetoon aan deze geschiedenis en met een blik op onze toekomst, gaan we een engagement aan om wereldwijd de toenemende medische uitdagingen aan te pakken. We begrijpen dat we door ons werk op een zeer persoonlijke en diepgaande manier een invloed kunnen uitoefenen op de leven van patiënten. We zijn ons dan ook bewust van de grote verantwoordelijkheid die we hebben ten opzichte van de maatschappij.

Bij AbbVie zetten we ons in om geavanceerde wetenschap te combineren met diepgaande kennis van patiëntenervaringen om ervoor te zorgen dat mensen een beter, productiever leven kunnen leiden.


ONZE PRIORITEITEN

focusimg2_07

PATIËNTEN EERST

Door in te gaan op de behoeften van patiënten kunnen we betere producten ontwikkelen die mensen helpen bij het verbeteren van hun gezondheid.

Onze aanpak »

focusimg2_09

INNOVATIE

We zetten ons in voor het leveren van hoogwaardige producten die het leven van onze patiënten en de gemeenschap waarin ze leven verbeteren.

Onze passie »

focusimg2_11

SAMENWERKING

Elk samenwerkingsverband en programma is ontworpen om de uitdagingen van de gezondheidszorg wereldwijd beter aan te kunnen pakken.

Onze betrokkenheid »

Verlaten www.abbvie.be

De AbbVie website die u heeft opgevraagd is bestemd voor inwoners van een bepaald land of bepaalde landen, zoals op die website vermeld staat. Als gevolg daarvan kan de site informatie bevatten over geneesmiddelen en andere producten of het gebruik van die producten die in andere landen of regio's niet is goedgekeurd. Bent u inwoner van een ander land dan de landen waar de site zich op richt, neem dan contact op met uw plaatselijke AbbVie-filiaal om de juiste productinformatie voor uw land te krijgen.

De AbbVie website die u heeft opgevraagd kan verschillen van de taal van website van het land waarop u zich bevindt.

De AbbVie website die u hebt opgevraagd, is mogelijk niet aangepast voor uw schermafmetingen.

Wenst u verder te gaan naar deze AbbVie website?

Afsluiten www.abbvie.be

Waarschuwing

Als u verdergaat met "Ja" dan verlaat u de AbbVie websites.

Links waardoor u AbbVie websites verlaat zijn niet in handen van Abbvie. AbbVie is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van die websites of links op die websites. AbbVie vermeldt die links enkel ter informatie zonder deze links te willen promoten.

De website die u heeft opgevraagd, is mogelijk niet aangepast aan uw schermafmetingen.

Wenst u de website te verlaten?